Campania BrasovNews "NU plătim securişti!"

„Nu platim securisti” – Campanie pentru ejectarea din functii publice a tortionarului Paraschiv

Aceasta este o campanie de bun-simt pentru eliberarea din functii publice a functionarului de rang inalt Nicolae Paraschiv. Cetateanul ocupa a doua functie ca importanta in Primaria Brasov, fiind secretar al municipiului. Motivele care determina prezenta campanie sunt:

Legale. Ocupa functia prin incalcarea legii. Legea 161/2003 interzice persoanelor care au desfasurat activitate de politie politica sa ocupe functii publice. Nicolae Paraschiv, fost maior de securitate, are certificat de politie politica eliberat de CNSAS.

Morale. In calitate de ofiter de securitate, Nicolae Paraschiv a intimidat, torturat, umilit si batjocorit brasoveni. Exista zeci de marturii scrise. In aceste conditii este imoral sa fie platit din taxele si impozitele brasovenilor pe care i-a urmarit si terorizat o lunga perioada de timp. Ca secretar al municipiului Brasov incaseaza un salariu de peste 4.000 de lei/lunar.

Campania se va derula prin articole publicate periodic pe bloguri si in presa. Un banner care va afisa figura cetateanului si textul „Nu platim securisti” va sta permanent pe acest blog pana la concedierea sau pensionarea individului. Blogurile sau site-urile care doresc sa se alature campaniei o pot face afisand acest banner sau pozitionand un link catre acest articol. De asemenea, acest post poate fi considerat o solicitare publica de concediere a tortionarului, astfel ca va puteti alatura demersului si printr-o semnatura sau comentariu. Nu muncim ca sa platim salariul celui care ne-a haituit. Sa-i obligam sa ne respecte si sa aplice legea.

Resurse. Click pentru a citi articolele.

Brasovul, la mana unui fost tortionar

Un securist-tortionar, mana dreapta a primarului

Paraschiv, securistul de bine al Primariei

Securist, platit de firme care deruleaza afaceri cu Primaria

Sa-i obligam sa ne respecte si sa aplice legea. Alature-te campaniei.

Reclame

Ce zici?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s